Vi söker Digital Marknadsförare/Eventprojektledare

Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser, event och festivaler. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Vi skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå.

 

Om tjänsten som Digital Marknadsförare/Eventprojektledare

 

Som Digital Marknadsförare/Eventprojektledare får du utlopp för din kreativitet när du skapar innovativa strategier, koncept och content till de mässor du ansvarar för. Du kommer vara helhetsansvarig för flera mässor, att fylla mässan med relevant innehåll och driva marknadsföringen. Du utformar dina kampanjer självständigt och har därför kompetens inom digital marknadsföring och PR. Du är ytterst ansvarig för besökarantalen och du säkrar dem genom att själv skapa och utforma mässan innehåll, ta fram marknadsplan och databaser samt skriva avtal med betydande partners. Du ser till att med noggrannhet tillmötesgå tidsplaner, leveranser och ekonomiska ramar. Med erfarenhet av att driva och sponsra kampanjer och inlägg i sociala medier kopplar du annonser till mätbara KPI:er och djupdyker i statistik och fakta för att optimera resultaten. Planera, producera, koordinera, publicera, analysera, optimera, kommunicera, genomföra, följa upp, utveckla! Så att du med trygghet kan fullfölja kampanjer, mäta resultat och åtgärda enligt plan.

 

Vi söker dig som…

 

Är driven och orädd, energisk och resultatinriktad, vet du vart du vill och du älskar att skapa nya relationer och förhandla. Du är en tvättäkta multitasker med stark digitalprofil som gärna jonglerar många bollar på samma gång, något som din förmåga att skapa nya mötesplatser ligger till grund för. Älskar att jobbat ax till limpa – från skapande av content till mässan och kampanj till publicering, analys och optimering. Du är den nyfikna entusiasten och en life-hacker som översätter behov till smarta lösningar; och ofta ser synergieffekter och nya samband. På fritiden klipper du kanske filmer eller knåpar ihop egna hemsidor?

 

Våra önskemål till dig:

• Utbildad inom strategisk kommunikation, growth marketing eller e-commerce.
• Du har lagt fullständiga marknadsplaner med gott resultat
• Kunskap inom digital marknadsföring
• Du hanterar annonsering och publicering i sociala medier samt analys och
optimering

• Erfarenhet av att etablera partnerskap
• Du kan enklare redigering i Photoshop och Indesign
• Meriterande med erfarenhet inom retail eller event- och mässmediet
• Du pratar svenska och engelska flytande, i såväl verkligheten som på Instagram

 

Vad Live Expo erbjuder dig

 

Välkommen till det peppade teamet på Live Expo. Här blir du som koordineranden kreatör en vital del av resan mot framtiden. Med skaparkraft, kunskap och finansiella medel i ryggen får du vara med och bygga upp en härlig kultur med ett socialt gäng som, precis som du, energiboostar måndag till fredag. Hur långt kan du gå? Den frågan är det bara du själv som kan svara på!

 

START: Efter överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
ANSÖKAN: tk@liveexpo.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt fort! Vi ser fram emot att höra av dig.
Kontakt; Susanne Hallencreutz, sh@liveexpo.se 0739-300055